21 Ocak 2012 Cumartesi

Kokular el ele tutuşmuş bu alkollü sıvıya can vermiş



Alkolü azaltılmış şarap tadımından bir kare :) Bir parça sıvıdan bu kadar çok koku gelmesi hayranlık uyandırıcı. Şarabın ne aşamalardan geçtiğini düşünmek, onu meydana getiren kokuların hangi şartlar altında oluştuğunu tahmin etmek... Bu şairane.
Şarap yüzyıllardır bizleri kendine hayran bırakıyor.

Not: Alkolü azaltılmış şaraptan pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. Bu çalışmada kullanılan yöntem asitliği ve de dolayısıyla ekşiliği çok artırmış durumda. Azaltmaya yönelik eklenen maddeler de tada bence olumsuz etki yapmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparsanız çok sevinirim

Bu Blogda Ara da Bul :)

Her hakkı saklıdır!!!

5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. Maddesi gereği bu blogdaki eserlerin tamamının telif hakları yazara aittir. Herhangi bir şekilde "alıntı olduğu ve hangi yazara ait olduğu" belirtilmeden ve yazarın blogundan link vermeden kullanmak suçtur.