9 Kasım 2014 Pazar

 
 
Hayalperest çok heyecanlı... Neden mi? Çünkü, Hayalperest şimdi kendisi gibi heyecanlı Gıda Mühendisi Adayları ile buluşacak. Adana Gıda Mühendisleri Odası'ndan böyle bir teklif gelince öyle sevindim anlatamam... 
 
 
3 hafta sonra, Kasımın son Cumartesisi Adana Gıda Mühendisleri Odasında öğrenci arkadaşlarımız için bir "Şarap Tadımı Eğitimi" vereceğiz. Kısa bir şarap tarihi ardından, profesyonel bir şarap tadımı nasıl yapılır, hangi sıra izlenerek, nelere dikkat edilmelidir gibi konulara değineceğim.
 
 
 İşte bu yüzden sizlere anlatamayacağım kadar çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyum. Şimdilik kendi sınırlarımızı zorlayarak 20 kişilik bir kontenjan belirledik. Fazla yayılamayacağımızı ve odanın henüz bir tadım için çok uygun şartları olmadığından, sadece bir beyaz ve bir kırmızı tadımı gerçekleştirmeyi düşünüyorum.


  Ülkemizin çeşitlerinden bir tercih yaptım ve seçimimi bir Öküzgözü/Boğazkere kupajı ile (tabi ki benim özel ilgi alanım olan) Bornova Misketinden yana kulandım.


 
Umarım keyifli zaman geçiririz :)
 



 
Hoşçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparsanız çok sevinirim

Bu Blogda Ara da Bul :)

Her hakkı saklıdır!!!

5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. Maddesi gereği bu blogdaki eserlerin tamamının telif hakları yazara aittir. Herhangi bir şekilde "alıntı olduğu ve hangi yazara ait olduğu" belirtilmeden ve yazarın blogundan link vermeden kullanmak suçtur.